стрілка навігації     стрілка навігації  Коржик з картоплею і бринзою





Коржик з картоплею і бринзою

Коржик з картоплею і бринзою
автор рецепта Автор: Надія



Вам знадобиться:

  • 200 г борошна
  • 1/2стакана оливкової олії
  • 5 ст.л. молока або вершків
  • щіпка солі
  • 4 картоплини
  • 200 г бринзи
  • 1 пучок кінзи (або петрушки)
  • 2 цибулини
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
У комбайні змішати борошно з дрібкою солі, додати оливкову або іншу рослинну олію. Все змішати до однорідності.

Влити декілька ложок молока, щоб вийшло м'яке тісто.

Розкачати тісто, викласти у форму.

Картоплю (краще молоду) очистити і нарізати кубиками. Дрібно посікти цибулю. Змішати картоплю з цибулею. Посолити.

Викласти картоплю в форму, поверх тіста. Поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 160 градусів.

Порубати зелень. За 5 хвилин, до закінчення готування посипати зеленню та бринзою. Готувати до м'якості картоплі. Коржик з картоплею і бринзою готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: