стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  М'ясо по-бургундськи





М'ясо по-бургундськи

М
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:
Телятина м'якоть;
Вино червоне сухе;
Морква;
Цибуля ріпчаста;
Сіль;
Перець;
Спеції.

Спосіб приготування:
М'якоть телятини ріжемо і відбиваємо молоточком. Повинні вийти невеликі за розміром відбивні. Складаємо в підходящу ємність. Солимо, перчимо, додаємо трохи коріандру, 1 штучку гвоздики, заливаємо червоним сухим вином. М'ясо маринується приблизно 3 години в холодильнику. Потім виймаємо м'ясо з маринаду і обсмажуємо його на рослинному маслі з двох сторін. Моркву ріжемо кружальцями, ріпчасту цибулю півкільцями. Складаємо шарами у казанок: м'ясо, моркву, цибулю. Підливаємо бульйон (або воду) і додаємо невелику кількість маринаду і томимо в духовці при закритій кришці в казані. При необхідності можна додати сіль і перець, за смаком.
Смачного!



Коментарі:

Обовязково приготую!

Автор:   Наталия
Дата:   2011-07-04

Додати коментар:

Текст: