стрілка навігації     стрілка навігації  Торт наполеон домашній





Торт наполеон домашній

Торт наполеон домашній
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для торта наполеон домашній:

  • 1 лист листкового тіста
  • 1,5 пачки сметани 25%
  • 4 столові ложки цукрового піску
  • 1 столова ложка какао
  • Спосіб приготування торта наполеон домашній:
    Лист листкового тіста розкачати приблизно на все деко. І нарізати його на чотири частини.
    Запікаєте його, як зазначено на упаковці з тістом. Десять хвилин при температурі близько двохсот градусів.

    Випечені коржі нарізуєте уздовж.

    Приготування крему:
    Сметану збиваєте разом з цукровим піском. При бажанні можете покласти трохи ванілі.
    І кожен корж намазуєте кремом з обох сторін.

    Укладаєте коржі один на одного.

    Намазуєте кремом з боків торта і посипаєте какао порошком. Торт наполеон домашній готовий.
    Смачного!



Додати коментар:

Текст: