стрілка навігації     стрілка навігації  Гречаний тортик





Гречаний тортик

Гречаний тортик
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для гречаного тортика:

  • 4 яйця
  • 1 пачка ваніліну
  • 75 грам цукру
  • 5 столових ложок води
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 200 грам гречаної муки
  • Для крему:
  • 2 половинки зефіру
  • 250 грам натурального йогурту
  • 12 чорнослив
  • 1 пакетик желе для тортів

Спосіб приготування гречаного тортика:
Білки відділяємо від жовтків. У миску до жовтків додаємо ванілін, цукор і воду. Все добре перемішуємо. Білки збиваємо до білої піни. Жовтки змішуємо з борошном, додаємо розпушувач і все змішуємо.

Потім акуратно змішуємо всю масу з білками. Тісто викладаємо у форму. Ставимо в духовку на 25 хвилин. Коржу даємо отсить і розрізаємо його вздовж.

Тепер робимо крем. Всі необхідні інгредієнти перемішуємо в блендері. Додаємо до крему чорнослив і прибираємо в холодильник на пару годин. Потім коржі змащуємо кремом і даємо тортику просочитися. Зверху можна прикрасити тертими горіхами. Гречаний торт готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: