стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кавовий торт





Кавовий торт

Кавовий торт
автор рецепта Автор: Галина



Вам знадобиться для кавового торта:

  • цукор - 210 грам
  • яйце - 7 штук
  • мигдаль - 210 грам
  • борошно пшеничне - 110 грам
  • крохмаль - 1 стоолвая ложка
  • масло вершкове - 150 грам
  • молоко згущене - 150 грам
  • ванілін
  • кава чорна міцна - 2 ст.л.

Спосіб приготування кавового торта:
Для тіста яєчні жовтки перемішуєте з цукром, додаєте очищений і порізаний мигдаль. Додаєте збиті в міцну піну білки і борошно, перемішане з крохмалем, збиваєте ще протягом 1 хвилини.

Випікаєте в слабо прогрітій духовці три коржі.

Намазуєте коржі кремом, складаєте їх один на інший. Зверху торт оформляєте кремом.
Для крему збиваєте масло зі згущеним молоком. Додаєте по краплі чорної кави і ваніліну. Кавовий торт готовий.
Смачного!



Коментарі:

Цікаво чи ВИ цей "торт" колись пекли!!!!!З якого журналу це ФОТО???Люди не вірте і не тратьте гроші на продукти!!!

Автор:   Наташа
Дата:   2013-01-18

Додати коментар:

Текст: