стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з запеченою сьомгою та овочами





Салат з запеченою сьомгою та овочами


Вам знадобиться для салату з запеченою сьомгою:

  • 300 г філе сьомги
  • 150 грам огірків
  • 250 грам помідорів
  • 3 столові ложки кунжуту
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • 4 столові ложки лимонного соку
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • листя салату
  • часник
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування салату з запеченою сьомгою:
Кладемо філе риби в деко і ставимо запікатися на 20 хвилин у духовку при 180 градусах. Потім даємо рибі охолонути й нарізаємо її. Огірки та помідори нарізаємо.
 
Тепер робимо заправку. Для цього змішуємо лимонний сік з олією, додаємо до них соєвий соус і кунжут. Ретельно все перемішуємо. Додаємо трохи часнику, перцю і солі.
 
У салатницю кладемо листя салату, додаємо шматочки риби, потім помідори і огірки. Поливаємо салат заправкою і ретельно перемішуємо. Салат з запеченою сьомгою та овочами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: