стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з печінки тріски - рецепт





Салат з печінки тріски - рецепт


Вам знадобиться для салату з печінки тріски:

  • 5 яєць
  • 1 банка печінки тріски
  • 150 грам зеленої цибулі
  • пучок петрушки
  • перець чорний мелений
  • сіль

Спосіб приготування салату з печінки тріски:
Печінку тріски дістаємо з банки, ріжемо на шматочки. Відварюємо яйця, чистимо і нарізаємо кубиками. Петрушку і зелену цибулю дрібно рубаємо. У миску викладаємо печінку тріски, яйця, цибулю, петрушку. Додаємо перець, сіль. Все добре змішуємо. Поливаємо жиром з банки, де була печінка. Все ще раз змішуємо і подаємо до столу. Салат з печінки тріски готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: