Головна    Рецепти закусок    Паштет з печінки



Паштет з печінки

Паштет з печінки
Автор: Христина

Рецепти закусок

00

Вам знадобиться для паштету з печінки:

  • 500 грам курячої печінки
  • 100 грам вершкового масла
  • яйця
  • 1 цибуля
  • листя салату
  • 1 морква
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування паштету з печінки:
Курячу печінку і цибулю нарізаємо невеликими шматочками. Моркву пропускаємо через тертку. Додаємо на сковороду цибулю і обсмажуємо її пару хвилин, потім додаємо моркву і смажимо одну хвилину. 
Далі додаємо курячу печінку і продовжуємо готувати на середньому вогні близько 7 хвилин. Не забуваємо постійно перемішувати печінку. Потім зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо страву близько 10 хвилин до повної готовності. 

Потім відправляємо печінкову масу в блендер або м'ясорубку, де повністю подрібнюємо. Додаємо масло і добре перемішуємо. Відварюємо яйця, розрізаємо навпіл, жовток можна подрібнити і додати до паштету. Викладаємо паштет на  тарталетки. На тарілку кладемо листя салату, а зверху кладемо наші тарталетки з паштетом. Паштет з печінки готовий.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Торт з сиром
Торт з варенням
Як спекти торт
Сирний торт
Торт з гарбуза
Торт з медом
Шоколадний пудинг