стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт запеченої картоплі з салом





Рецепт запеченої картоплі з салом

Рецепт запеченої картоплі з салом
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для запеченої картоплі з салом:

  • картопля - 4-5 штук
  • копчене сало - 150 грамів
  • сіль - за смаком
  • чорний мелений перець - за смаком

Спосіб приготування запеченої картоплі з салом:
Помийте, почистіть і розрізайте навпіл картоплю. Потім наріжте невеликими шматочками копчене сало, якщо воно не солоне, посоліть його і поперчіть.
 
Потім вставте в розріз кожної картоплини шматочки сала і викладіть картоплю на фольгу, змащену олією. Зберіть краї фольги нагорі і закрутіть. Те ж саме зробіть з іншими картопляними половинками.
 
Потім викладіть картоплю на решітку, в духовку, попередньо розігрівши її до температури 200-220 градусів, і запікайте картоплю близько 30-50 хвилин. Запечена картопля з салом готова.
Смачного!



Коментарі:

Сурер!!!!!*****

Автор:   Христи Хомічак
Дата:   2013-09-23

Додати коментар:

Текст: