стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт торта - Рафаелло





Рецепт торта - Рафаелло

Рецепт торта - Рафаелло
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для торта Рафаелло:

  • Для тіста:
  • яйця - 4 штуки
  • цукор - 1 склянка
  • розпушувач - 1 столова ложка
  • борошно - 3 склянки
  • вершкове масло - 4 столові ложки
  • сіль - щіпка
  • Для крему:
  • сметана 30% жирності - 500 грамів
  • цукор - 1 склянка
  • біла кокосова стружка - 25 грамів
  • жовта кокосова стружка - 25 грамів
  • ванільний цукор

Спосіб приготування торта Рафаелло:
Змішайте в мисці борошно з розпушувачем і сіллю. Потім додайте яйця, збивши їх з цукром. Добре перемішайте і приберіть в холодильник на 3:00.
 
Через 3:00 влийте в тісто розтоплене вершкове масло і ретельно його вимісіть. Розділіть тісто на 6-7 частин і приберіть в холодильник.
 
Візьміть одну частину тіста, розкачайте її в тонкий пласт і випікайте в духовці, розігрів її до 200 градусів. Точно також випікайте інші коржі.
 
Щоб приготувати крем, з'єднайте сметану з цукром і ванільним цукром. Потім гарненько збийте за допомогою міксера в пишну масу і всипте невелика кількість кокосової стружки.
 
Готові коржі перешаруйте кремом, поверхню і боки торта добре посипте кокосовою стружкою. Верх торта прикрасьте на свій смак. Торт - Рафаелло готовий.
Смачного!



Коментарі:

фігня повна,нічо не вийшло

Автор:   Віка
Дата:   2012-05-31

Додати коментар:

Текст: