Головна     Рецепти тортів    Рецепт торта «Мурашник»





Рецепт торта «Мурашник»

Рецепт торта «Мурашник»
Автор: Христя

Розділ: Рецепти тортів

35


Вам знадобиться для торта Мурашник:

  • Для тіста:
  • вершкове масло або маргарин - 200 грамів
  • яйця - 2 штуки
  • молоко - 150 мілілітрів
  • розпушувач - 2 чайні ложки
  • борошно - 500 грамів
  • Для крему:
  • варене згущене молоко - 1 банка
  • вершкове масло - 200 грамів
  • шоколад - 100 грамів

Спосіб приготування торта Мурашник:
Змішайте борошно з розпушувачем.

Візьміть каструлю, розтопіть в ній вершкове масло. Потім розбийте яйця, влийте молоко, покладіть борошно і гарненько все перемішайте. Замісити тісто, і приберіть його на 1-год в холодильник.

Змастіть деко для випічки соняшниковою олією або застеліть спеціальним папером. Розігрійте духовку до температури 180 градусів.

Розділіть готове тісто на маленькі шматочки, викладіть їх на деко і поставте випікатися в духовці протягом 15-20 хвилин.

Щоб приготувати крем, збийте міксером вершкове масло, щоб воно стало білим. Після цього додайте в нього варене згущене молоко і збийте так, щоб вийшла однорідна маса.

Коли шматочки тіста будуть готові, перемішайте їх з кремом.

Викладіть шматочки гіркою на блюдо, полийте їх розтопленим шоколадом і залиште просочуватися. Торт Мурашник готовий.
Смачного



Коментарі:

Я дуже люблю торти

Автор:   юля
Дата:   2012-12-15

Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Яєчний густий соус
Соус «Орлеанський» для м'яса, овочів, яєць
Смачний томатний соус до риби
Білий рибний соус (основа)
Соус чилі домашній
Гранатовий соус Наршараб
Як зробити майонез