Головна     Рецепти тортів    Рецепт торта «Мурашник»



Рецепт торта «Мурашник»

Рецепт торта «Мурашник»
Автор: Христя

Розділ: Рецепти тортів

00

Вам знадобиться для торта Мурашник:

  • Для тіста:
  • вершкове масло або маргарин - 200 грамів
  • яйця - 2 штуки
  • молоко - 150 мілілітрів
  • розпушувач - 2 чайні ложки
  • борошно - 500 грамів
  • Для крему:
  • варене згущене молоко - 1 банка
  • вершкове масло - 200 грамів
  • шоколад - 100 грамів

Спосіб приготування торта Мурашник:
Змішайте борошно з розпушувачем.

Візьміть каструлю, розтопіть в ній вершкове масло. Потім розбийте яйця, влийте молоко, покладіть борошно і гарненько все перемішайте. Замісити тісто, і приберіть його на 1-год в холодильник.

Змастіть деко для випічки соняшниковою олією або застеліть спеціальним папером. Розігрійте духовку до температури 180 градусів.

Розділіть готове тісто на маленькі шматочки, викладіть їх на деко і поставте випікатися в духовці протягом 15-20 хвилин.

Щоб приготувати крем, збийте міксером вершкове масло, щоб воно стало білим. Після цього додайте в нього варене згущене молоко і збийте так, щоб вийшла однорідна маса.

Коли шматочки тіста будуть готові, перемішайте їх з кремом.

Викладіть шматочки гіркою на блюдо, полийте їх розтопленим шоколадом і залиште просочуватися. Торт Мурашник готовий.
Смачного





Коментарі:

Я дуже люблю торти

Автор:   юля
Дата:   2012-12-15

Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Як готувати лазанью
Рецепт лазаньї
Запіканка з печінки, картоплі і бекону
Манний пудинг
Овочева запіканка
Запіканка з куркою та рисом
Кабачкова запіканка