Головна     Страви з картоплі    Картопляні котлети з грибною підливою


Картопляні котлети з грибною підливою

Картопляні котлети з грибною підливою
Автор: Олена

Розділ: Страви з картоплі

32

Вам знадобиться:

  • картопля - 6-8 штук
  • ріпчаста цибуля - 1-2 штуки
  • гриби - 400 грамів
  • сметанa - 4 столові ложки
  • мукa - 2 столові ложки
  • сіль - за смаком
  • панірувальні сухарі - для панірування

Спосіб приготування:
Помийте, почистіть, наріжте кубиками картоплю і відваріть її в солоній воді.
Потім помийте, почистіть цибулю і поріжте її на невеликі кубики. Помийте гриби, обсушіть їх, наріжте пластинами і підсмажте їх з цибулею. Потім перекладіть обсмажені гриби з цибулею в каструлю, полийте сметаною. Далі поставте на вогонь вершки і воду. Додайте борошно, все добре перемішайте і закип'ятіть соус. Потім зніміть з вогню і остудіть.
 
Розімніть готову картоплю на пюре, покладете вершкове масло, добре перемішайте і остудіть. Далі вбийте в картопляне пюре яйця, перемішайте, приготуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і підсмажте в олії. 
Потім викладіть готові картопляні котлети на тарілку, полийте їх грибним соусом і подавайте до столу. Картопляні котлети з грибною підливою готові.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Холодний борщ
Розсольник з перловкою
Сирний суп з овочами
Кремовий суп пюре з брокколі
Суп з консервованої риби
Домашній овочевий бульйон
Томатний крем-суп з базиліком