стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинина «Святкова»





Свинина «Святкова»

Свинина «Святкова»
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • 1 кг філе свинини
  • 2 ст.л. брусничного джему (або вишневого)
  • 2 ст.л. меду
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • бутончики гвоздики
  • сіль

Спосіб приготування:
Дуже смачне м'ясо!
Ароматне, ніжне, соковите!
Величезний плюс цього рецепту в тому, що часу на підготовку треба мінімум, а результат вас неодмінно порадує. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.

Змішати джем, мед і лимонний сік.
У свинині зробити розрізи, по діагоналі, глибиною близько 3-4 мм. Викласти м'ясо у форму для запікання, посолити. Змастити соусом. У ромбики вставити по бутончику гвоздики. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-55 хвилин. Свинина святкова готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: