стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт запеченої форелі з картоплею





Рецепт запеченої форелі з картоплею

Рецепт запеченої форелі з картоплею
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • філе форелі - 600 грамів
  • картопля - 10 штук
  • майонез - 350-400 мілілітрів
  • твердий сир - 200 грамів
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • зелень
  • спеції
  • соняшникова олія - для змащення

Спосіб приготування:
Помийте і обсушіть філе форелі. Помийте картоплю, почистіть її і розріжте на 4 частини. Натріть на середній терці сир.
 
Потім приготуйте соус, для цього змішайте майонез з тертим сиром, додайте спеції, посоліть і поперчіть. Все добре перемішайте.
 
Добре змастіть філе форелі і картоплю з усіх сторін приготованим соусом і викладіть на деко, змастивши його соняшниковою олією. Зверху посипати тертим сиром і злегка змастіть майонезом. Потім поставте деко в попередньо розігріту до температури 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім зменшіть температуру до 150 градусів і запікайте ще приблизно чверть години.
Смачного!



Коментарі:

Рецептик приголомшливий своєю простотою приготування і, одночасно, ефектним зовнішнім виглядом! Обовязково спробуйте.

Автор:   Іра
Дата:   2011-12-08

Додати коментар:

Текст: