стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт оселедця в гірчичному соусі





Рецепт оселедця в гірчичному соусі

Рецепт оселедця в гірчичному соусі
автор рецепта Автор: Ліза



Вам знадобиться:
маринований оселедець - 1 тушка
оливкова олія - 1 стакан
яєчні жовтки - 2 штуки
лимонний сік - 3 столові ложки
гірчиця із зернами - 2 столові ложки
мед - 1 столова ложка
сіль - за смаком

Спосіб приготування:
Почистіть оселедець, помийте і обсушіть паперовим рушником. Потім наріжте шматочками невеликого розміру.
Збийте міксером яєчні жовтки так, щоб з'явилася біла піна. Потім, продовжуючи збивати на маленькій швидкості, влийте тонкою струйкою оливкову олію. Додайте мед з лимонним соком і гірчицею, перемішайте і посоліть на свій смак.
 
Покладіть шматочки оселедця в підготовлений гірчичний соус і залиште їх на 15 хвилин. Потім перекладіть в скляну банку, добре приминаючи оселедець, накрийте кришкою і залиште не менше, ніж на 12 годин в прохолодному місці.
Смачного!



Коментарі:

Блюдо просте, швидке і гарне. А що смачне тут і сумнівів немає. Буду пробувати. Дякуємо за рецепт.

Автор:   Ліля
Дата:   2011-12-08

Додати коментар:

Текст: