стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт рибних фрикадельок





Рецепт рибних фрикадельок

Рецепт рибних фрикадельок
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • рибне філе - 300 грамів
  • білий хліб - 100 грамів
  • яйце - 1 штука
  • ріпчаста цибуля - 1 штука
  • молоко - 4-5 столових ложок
  • томатний соус - на смак
  • сіль - за смаком
  • чорний мелений перець - за смаком
  • рибний бульйон

Спосіб приготування:
Помийте рибне філе, обсушити його, наріжте невеликими шматочками і перекрутіть на м'ясорубці. Потім покладіть в рибний фарш хліб, попередньо вимочивши його в молоці, розбийте туди яйця, посоліть, поперчіть, все ретельно перемішайте і приготуйте фрикадельки.
 
Потім викладіть фрикадельки в каструлю з рибним бульйоном і варіть близько 20 хвилин. Помийте, почистіть і опустіть в бульйон з фрикадельками ріпчасту цибулю.
 
Викладіть готові рибні фрикадельки на тарілку, прикрасьте їх зеленню і подавайте до столу з соусом. Також можете подавати фрикадельки з рибним бульйоном. Рибні фрикадельки готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: