стрілка навігації     стрілка навігації  Фарфалле зі стручковою квасолею





Фарфалле зі стручковою квасолею

Фарфалле зі стручковою квасолею
автор рецепта Автор: Mika



Вам знадобиться:
часник - 2 зубчики
стручкова квасоля (зелена або жовта) - 200г
оливкова олія - 4 ст.л.
сіль, перець (мелений) - на смак
базилік - за смаком
макарони (фарфалле) - 400г
червоний перець (гострий) - за смаком
помідори черрі - 100г.

Спосіб приготування:
Відварити стручкову квасолю на пару, нарізати її шматочками завдовжки в 6 см. У сковороді в 4-х столових ложках оливкової олії підрум'янити 2 подрібнених зубчики часнику, додати стручкову квасолю і нарізані шматочками помідори черрі. За смаком додати сіль, мелений чорний перець і гострий червоний перець.

Відварити фарфалле «аль денте», злити воду і додати макаронні вироби до вмісту на сковороді. Прогріти, додати кілька листочків базиліка і подати до столу. Фарфалле зі стручковою квасолею готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: