стрілка навігації     стрілка навігації  Пенне з перцем та моцарелою





Пенне з перцем та моцарелою

Пенне з перцем та моцарелою
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:
макарони (пенне) - 340г
оливкова олія - 2 ст.л.
цибуля ріпчаста (тонко нарізати) - 1 шт.
солодкий перец (зелений, червоний і жовтий, смужками) - 3 шт.
материнка (суха) - також називають (душинка) - 1 / 2 ч.л.
базилік (сухий) - 1 / 2 ч.л.
сіль - 1 / 2 ч.л.
чорний перець (мелений) - на смак
часник (розтовкти) - 2 зубчики
сир моцарелла (тертий) - 225г
сир пармезан (тертий) - 30г
материнки (для прикраси).

Спосіб приготування:
Відварити пенне. Тим часом розігріти олію у великій сковороді протягом 1 хвилини, потім пасерувати в ньому суміш з цибулі, перцю, сухої материнки, базиліка, солі та невеликої кількості чорного перцю протягом 10 хвилин, зрідка помішуючи, до м'якості. Додати часник і готувати ще 2 хвилини.

Викласти пенне на сковороду. Додати моцарелу, накрити кришкою і дати постояти 1-2 хвилини, поки сир не розплавиться. Злегка перемішати пенне з сумішшю з перців. Викласти суміш на блюдо і посипати, пармезаном. Прикрасити листочками свіжої материнки і подавати. Пенне з перцем та моцарелою готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: