стрілка навігації     стрілка навігації  Локшина з устричним соусом





Локшина з устричним соусом

Локшина з устричним соусом
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • яєчна локшина - 250г
  • курячі ніжки - 450г
  • арахісове масло - 2 ст.л.
  • морква (порізана) - 100г
  • устричний соус - 3 ст.л.
  • яйце - 2 шт.
  • вода (холодна) - 3 ст.л.

Спосіб приготування:
Покласти локшину у велику миску, повністю залити окропом і залишити на 10 хв.
Тим часом зняти шкіру з курячих ніжок. Порізати м'ясо на маленькі шматочки за допомогою гострого ножа. Розігріти арахісове масло, додати шматочки курки і моркви, обсмажувати 5 хв.
Злити локшину, додати локшину в масло з куркою і морквою, обсмажувати ще 2-3 хв.
Збити устричний соус, яйця і 3 ст л води. Побризкати соусом локшину, обсмажувати ще 2-3 хв до готовності яєць.
Розкласти по тарілках і подавати гарячим. Локшина з устричним соусом готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: