стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з форелі з зеленню та сиром





Салат з форелі з зеленню та сиром

Салат з форелі з зеленню та сиром
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:
150 г ніжного слабосолоного сиру;
150-200 г солоної форелі або сьомги;
близько 80 г суміші різних салатів;
3 огірки середнього розміру;
3-4 ст. ложки олії за вашим смаком;
1 невеликий лимон;
суміш сухих італійських трав;
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Наріжте рибу тонкими скибочками. В ємкість з олією, вичавіть лимон, приправте сіллю, перцем і сухими травами, та змішайте. Половиною приготованої заправки полийте нарізану рибу, добре перемішайте і залиште хвилини на 10. Салатне листя ретельно помийте і обсушіть, покладіть в салатницю. Очищені огірки наріжте тонкими часточками, додайте до салату. Наріжте сир кубиками, додайте до салату.
Тепер додайте до салату заправку, що залишилася та перемішайте. Додайте до салату підготовлену рибу, злегка змішайте, так щоб не пошкодити рибу. Розкладіть салат по тарілках і подавайте до столу.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: