стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Куряча печінка, смажена з цибулею та болгарським перцем





Куряча печінка, смажена з цибулею та болгарським перцем

Куряча печінка, смажена з цибулею та болгарським перцем
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться для курячої печінки:

  • 500 грам курячої печінки
  • 150 грам цибулі
  • 300 грам болгарського перцю
  • чебрець
  • олія
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування курячої печінки:
Печінку, цибулю і перець нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді з олією спочатку обсмажуємо цибулю, потім додаємо курячу печінку. Сіль і перець додаємо за смаком. Потім додаємо болгарський перець і трохи чебрецю. Ретельно перемішуємо і накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо протягом 20 хвилин на середньому вогні. Куряча печінка, смажена з цибулею та болгарським перцем готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: