стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Смажена свинина з гірчицею і яйцями





Смажена свинина з гірчицею і яйцями

Смажена свинина з гірчицею і яйцями
автор рецепта Автор: Ірина



Вам знадобиться:

  • 500 грам свинини
  • 2 столові ложки гірчиці
  • олія
  • 1 яйце
  • панірувальні сухарі
  • сіль

Спосіб приготування:
Нарізаємо свинину невеликими шматочками. Взбиваєм яйце і змішуємо його з гірчицею. Обвалюють м'ясо в отриманій суміші, потім у панірувальних сухарях. На сковороду додаємо олію, включаємо середній вогонь і викладаємо шматочки м'яса. Обсмажуємо по 10 хвилин з кожного боку. Смажена свинина з гірчицею і яйцями готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: