стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт - Маково горіховий





Торт - Маково горіховий

Торт - Маково горіховий
автор рецепта Автор: Катерина



Вам знадобиться для торта Маково горіховий:

  • яйця - 5 шт
  • мак-160 грам
  • горіхи мелені в блендері - 90 грам
  • масло вершкове розм'якшене - 120 грам
  • цукор - 130 -140 грам

Спосіб приготування торта Маково горіховий:
Збийте білки і 100 грам цукру. Окремо збийте жовтки і решту цукру. Додайте розм'якшене вершкове масло, продовжуючи збивати на малих обертах. Коли маса стане однорідною, додайте мак і горіхи. Вимісіть. У три прийоми додайте білки, акуратно вимішуючи, щоб збереглися бульбашки повітря.
Викладіть в попередньо змащену форму і поставте в духовку. При температурі 170 градусів випікайте 40-50 хвилин.
Виходить відмінна основа для нашого тортика! Досить розрізати її на три частини звичайним ножем для хліба і перешарувати простим кремом з вареного згущеного молока і сметани. Торт - Маково горіховий готовий.
Смачного!



Коментарі:

А скільки муки?

Автор:   ТАТІКА
Дата:   2012-04-11

муки скільки?

Автор:   оксана
Дата:   2013-04-29

Додати коментар:

Текст: