стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт - Смородинка





Торт - Смородинка

Торт - Смородинка
автор рецепта Автор: Олена



Вам знадобиться для торта Смородинка:

  • кефір - 250 грам
  • варення зі смородини для тіста і оформлення - 250 грам
  • цукор - 110 грам
  • сода - 1 чайна ложка
  • яйце - 3 штуки
  • борошно пшеничне - 310 грам
  • сметана не менше 25%-ї жирності - 250 грам
  • цукрова пудра - 210 грам
  • мармелад для оформлення

Спосіб приготування торта Смородинка:
Яйця розтираєте з цукром, додаєте варення, кефір, все добре перемішують, додають борошно, перемішану з содою. Замішуєте швидко тісто і кладете його в форму, намазану маслом.

Запікаєте в нагрітій духовці при 220 ° С протягом близько 20-25 хвилин. Приготований торт дістаєте з форми і охолоджуєте.

Для крему берете добре охолоджену сметану збиваєте, поступово додаєте цукрову пудру, до сильного загустіння.

Охолоджений торт розрізаєте навпіл, змащуєте нижній пласт частиною крему, кладете на нього верхній пласт, знов змазуєте кремом і прикрашаєте варенням зі смородини або мармеладом. Торт - Смородинка готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: