стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Фруктово-шоколадний бісквіт





Фруктово-шоколадний бісквіт

Фруктово-шоколадний бісквіт
автор рецепта Автор: Марія



Вам знадобиться:
борошно - 2 / 3 склянки
какао-порошок - 1 / 3 склянки
яйця - 3 шт.
розпушувач - 1 пакетик
виноград дрібний солодкий - жменя ягід
яблуко солодке середнього розміру - 1 шт.

Спосіб приготування:
Борошно змішати з какао і розпушувачем.
Виноград відчепити від гілочки.
Яблуко нарізати на тонкі кружальця.

Яйця збити з цукром, підсипаючи помалу муку, вимісити бісквітне тісто.
Форму змастити маслом і обсипати борошном.
На дно форми висипати виноград.
Вилити на ягоди тісто.
На поверхню тіста прилаштувати яблука.
Випікати в духовці середньо нагрітій. Фруктово-шоколадний бісквіт готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: