стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт з полуницею і вершками





Торт з полуницею і вершками

Торт з полуницею і вершками
автор рецепта Автор: Мар'яна



Вам знадобиться:
яйця - 4 шт
борошно - 3 / 4 склянки
цукор - 240 г
вершки 33% - 1 стакан
полуниця - 1-1,5 склянки
вершкове масло - для змазування
полуниця - для прикраси

Спосіб приготування:
Яйця розділити на білки і жовтки. Білки охолодити і гарненько збити за допомогою міксера, додаючи невеликими порціями приблизно 2 / 3 склянки цукру. Не припиняючи збивання ввести по одному яєчні жовтки і все добре збити. Всипати просіяне борошно і замісити однорідне тісто.

Викласти приготоване тісто у змащену маслом форму і поставити в заздалегідь нагріту духовку. Випікати при 180 градусах близько 30-40 хвилин. Духовку під час випікання не відкривати, інакше бісквіт осяде.

Для приготування начинки жирні вершки збити з цукром. Ягоди помити і обсушити.
Випечений і остиглий бісквіт розрізати на дві рівні частини. Нанести меншу частину крему на один корж і викласти ягоди. Накрити другим коржем і змазати торт з усіх боків кремом, що залишився.

Приготований торт поставити на деякий час в холодильник, для просочування і можна подавати на стіл, прикрасивши ягодами полуниці. Торт з полуницею і вершками готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: