стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинячі відбивні в гірчиці





Свинячі відбивні в гірчиці

Свинячі відбивні в гірчиці
автор рецепта Автор: Катя
кухня Кухня: Домашня



Цей рецепт згодиться і тим, кому потрібно за півгодини приготувати ситну вечерю, і раціональним господиням, які сьогодні роблять підготовку для вечері на завтра - відбивні, які маринуються в гірчиці добу, стають ще соковитіше і смачніше.

Вам знадобиться:

  • 300 г свинячої корейки без кісточки (свиняча шия, карбонад)
  • 3-4 ч. ложки діжонської, баварської, іншої гірчиці
  • 3-4 щіпки прованських трав (інші на вибір)
  • сіль перець
  • 2-3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:
Промиту і якісно обсушену в паперових рушниках корейку ділимо поперек на скибки 18-20 мм завтовшки. Використовуючи харчовий пакет, відбиваємо м'ясо до товщини 12-14 мм. Посипаємо перцем і розтертими травами.

Намазуємо гірчицею, складаємо в стопочку. Маринуємо 25-30 хвилин - або прибираємо в холодильник, в контейнері або мисці, затягнувши плівкою, на строк до доби.

Смаження займає хвилини, але перед нею неодмінно розпекти олію в сковороді, поставивши її на найбільший вогонь. Кладемо відбивні, 60-65 секунд смажимо одну сторону. Перевернувши, солимо і смажимо ще стільки ж часу. У розпеченій олії швидко утворюється скоринка, не тільки апетитна, але й утримує соки всередині відбивної.

Не пересмажне - м'ясо стане твердим, тоді доведеться тушкувати його.

Тих 30 хвилин, які м'ясо маринується, цілком достатньо, щоб приготувати практично будь-який відповідний гарнір і / або салат зі свіжих овочів.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: