стрілка навігації     стрілка навігації  Торт з пісочного печива





Торт з пісочного печива

Торт з пісочного печива
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:
пісочне печиво - 300 г
вершкове масло - 80 г
яйця - 3 шт
молоко згущене - 400 мл
лимон - 1 / 2 шт
збиті вершки - для прикраси

Спосіб приготування:
Пісочне печиво розмільчити в блендері. Додаємо охолоджене дрібно рубане вершкове масло і гарненько перемішуємо. Отриману масу викладаємо у форму для випікання і формуємо бортики висотою близько двох сантиметрів. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо в неї форму з приготовленою масою  на 15 хвилин.

Тим часом готуємо начинку. Для цього збиваємо жовтки і додаємо згущене молоко. Продовжуючи збивати додаємо сік лимона. Начинку для торта викладаємо поверх основи, яка вже запеклася і знову відправляємо в духовку хвилин на 10.

Готовий торт з пісочного печива прикрашаємо збитими вершками і подаємо до столу. Торт з пісочного печива готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: