стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Томатний соус до рибних котлет





Томатний соус до рибних котлет

Томатний соус до рибних котлет
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Українська



Це дуже простий соус, який, тим не менш, стає відмінним супроводом для готових котлет з риби з білим м'ясом, збагачуючи їх смак.

Вам знадобиться:

  • 3-4 ст. ложки сметани
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 2-3 ст. ложки хорошого кетчупу
  • 2 ст. ложки борошна
  • сіль, перець, спеції для риби
  • петрушка і кріп, свіжі або сушені
  • 300-400 мл рибного бульйону (води)
  • 2-3 ст. ложки вершкового масла

Спосіб приготування:
Беремо суху сковороду, краще з товстим дном, засипаємо борошно і на середньому вогні кілька хвилин помішуємо лопаткою, пасеруємо, доводячи йогог до світло-кремового відтінку. Кладемо вершкове масло і інтенсивно розмішуємо його в міру розплавлення, щоб борошно не бралося грудками.

Додаємо томатну пасту, кетчуп і сметану, змішуємо, підливаємо гарячий бульйон або воду, кидаємо приправи і спеції, посічену зелень, даємо соусу прокипіти і загуснути. Далі у нас 2 варіанти: ми або тушкуємо в ньому кілька хвилин готові рибні котлети, або просто подаємо соус до готових котлет.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: