стрілка навігації     стрілка навігації  Макарони з соусом каррі





Макарони з соусом каррі

Макарони з соусом каррі
автор рецепта Автор: Марія



Вам знадобиться:
макарони-ріжки - 400 грам
сметана - 200 грам
помідори - 5 шт.
приправа каррі - 1 ст. ложка (або трохи більше - за смаком)
печериці - 300 грам
цибуля - 1 шт.
часник - 0,5 шт.
перець болгарський - 1 шт.
масло вершкове - 3 ст. ложки

Спосіб приготування:
Нарізати цибулю, часник, гриби, перець.
Помідори подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку.

Розігріти в сковорідці масло і обсмажувати продукти у вказаній послідовності - цибуля, часник, гриби, перець - хвилин по 5.
Всипати приправу карі, добре перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і залишити на пару хвилин.
Покласти сметану і протушкувати ще 5 хвилин.

Відварити макарони, залити їх соусом і добре перемішати. Макарони можна не заправляти вершковим маслом - соусу буде достатньо.
Подавати гарячими, після повторного розігрівання вже не так смачно. Макарони з соусом каррі готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: