стрілка навігації     стрілка навігації  Запечена картопля з грибним рагу





Запечена картопля з грибним рагу

Запечена картопля з грибним рагу
автор рецепта Автор: Іра



Вам знадобиться:
картопля (велика) - 4 шт.
цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт.
червоне сухе вино - 6 ст.л.
помідори - 400г
томатна паста - 1 ст.л.
гриби - 450г
зелень - 1 пучок
олія
сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
Картоплю помити, обсушити, натерти соняшниковою олією і сіллю, для того щоб скоринка була хрусткою, запікати в духовці при температурі 200С.

Рагу. Цибулину обсмажити на 1 ст. л. олії протягом 8 хвилин до золотистого кольору, додати вино або овочевий бульйон, помідори, томатну пасту, нарізані гриби. Довести до кипіння і зменшити вогонь. Тушкувати під кришкою 15 хвилин. Зняти кришку і залишити ще на 5 хвилин тушкуватися. Додати свіжу зелень. Прикрасити можна сметаною. Запечена картопля з грибним рагу готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: