стрілка навігації     стрілка навігації  Рулет з окунів





Рулет з окунів

Рулет з окунів
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Російська



Готується ця страва дуже просто і доречна до будь-якого столу. Рулет з окунів подається і як гаряча страва, і як холодна закуска. Смачно в будь-якому випадку.

Вам знадобиться:

  • 700 г фаршу з окунів
  • 100 г вершкового масла
  • 50 г сметани
  • 1 яйце
  • сіль, перець

Спосіб приготування:
Якщо немає готового фаршу у продажу - робимо самі.

Вимішуємо фарш з яйцем, сіллю і перцем, можна додати за бажанням інші приправи.

На змащеному олією деку формуєм довгастий рулет, намазуємо зверху вершковим маслом, накриваємо фольгою і поміщаємо в прогріту до 180С духовку для запікання. Побачивши, що рулет почав рум'янитися - відкриваємо і поливаємо соком. І робимо це кожні 15-20 хвилин.

Готовий рулет тримаємо хвилин 12-15 під фольгою, а потім акуратно перекладаємо на блюдо. Сік, що залишився змішуємо зі сметаною і поливаємо рулет. Прикрашаємо зернятками граната і кучерявою петрушкою.

Подавати рулет можна як печеню - з будь-якими салатами на вибір.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: