стрілка навігації     стрілка навігації  Судак по-польськи





Судак по-польськи

Судак по-польськи
автор рецепта Автор: Юля
кухня Кухня: Польська



Один з найпростіших рецептів - судак по-польськи. Судак сам по собі смачний, а правильно відварений і поданий з приготовленим соусом - повинен багатьом сподобатися. Тим більше, що це - здорова їжа.

Вам знадобиться:

  • 500-600 г судака
  • кілька гілочок петрушки
  • 2-3 горошини (за бажанням) запашного перцю
  • 1 цибулина
  • сіль
  • для соусу:
  • 100 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 2-3 краплі лимонного соку
  • сіль

Спосіб приготування:
Очищеного від луски і нутрощів судака нарізаємо порційними шматками.

Кладемо рибу в підсолений окріп. Кидаємо промиту петрушку (або шматок кореня петрушки), очищену цибулину, горошини перцю. Води має бути небагато - тільки прикрити рибу.

Ставимо варити і яйця. Готові - подрібнюємо.

Після закипання судакові достатньо для варіння 10-12 хвилин.

Для соусу розпускаємо вершкове масло, змішуємо його з накришеними яйцями і додаємо 2-3 краплі лимонного соку.

Подаємо судака по-польськи - поливши його приготовленим соусом. Відмінно підійде на гарнір картопляне пюре або тушковані овочі.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: