стрілка навігації     стрілка навігації  Кета, запечена в духовці





Кета, запечена в духовці

Кета, запечена в духовці
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



Риба, запечена з картоплею і овочами. Швидка і смачна страва.

Вам знадобиться:

  • 1 кг філе кети
  • 1 середня головка цибулі
  • 2-3 помідори
  • 8-9 картоплин
  • 200 г сиру
  • майонез
  • зелень
  • сіль

Спосіб приготування:
Сир краще брати твердих сортів і терти на дрібній тертці, а якщо взяти плавлений, то терти потрібно на крупній тертці (щоб сир не злипався). Картоплі можна покласти побільше, за смаком. На картоплю зверху можна настругати маргарин, щоб риба не вийшла суха. Майонезу багато не треба, але й жаліти теж не треба. За смаком можна посипати зеленню.

Рибу ріжемо брусочками, солимо і викладаємо в глибоке деко.

Рибу трохи посипаємо тертим сиром.

Зверху кладемо цибулю, нарізану кільцями.

На цибулю викладаємо нарізану тонкими кружальцями картоплю. ЇЇ трохи солимо.

Зверху посипаємо трохи тертим сиром.

Викладаємо помідори, нарізані тонкими кільцями або часточками.

На помідори - залишки сиру.

Це все рівномірно заливаємо майонезом.

Ставимо в розігріту до 170-180С духовку на 35-40 хвилин.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: