стрілка навігації     стрілка навігації  Червона риба, запечена з вершками





Червона риба, запечена з вершками

Червона риба, запечена з вершками
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 650-700 г червоної риби (форель, лосось, кижуч і т.д.)
  • 2 середні цибулини
  • 150-200 мл вершків
  • сіль, суміш мелених перців
  • 1 ч. ложка Італійських трав
  • 1 ст. ложка олії

Спосіб приготування:
Підготовлену, тобто очищену, добре промиту и обсушену паперовими рушниками частину тушки червоної риби (у нас - кижуч) ділімо на достатньо товсті стейки - 30-35 мм.

Форму всередині промазуємо олією. Стейки приправляем з одного боку перцем, травами, сіллю, кладемо у форму і приправляємо другу сторону риби.

Розкладаємо тонко нарізану цибулю, поливаємо вершками.

Запікаємо в духовці, яка встигла нагрітися до 200 С, 20-30 хвилин (різний час - для різної товщини стейків). Червона риба, запечена з вершками готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: