стрілка навігації     стрілка навігації  Овочі, запечені з квасолею





Овочі, запечені з квасолею

Овочі, запечені з квасолею
автор рецепта Автор: Юля



Вам знадобиться:

  • 2 солодких болгарських перця
  • 2 моркви
  • 200 г консервованої квасолі
  • 2 скибочки житнього хліба
  • 40 г вершкового масла
  • зелень петрушки
  • сіль

Спосіб приготування:
Ставимо на слабкий вогонь сковороду без масла і кладемо в неї скибочки хліба - підсушити. Пізніше, коли охолонуть - розкришимо.

А поки промиваємо ретельно овочі та зелень, обсушуємо. І включаємо духовку на 190-200 С.

У перцю, видаляємо плодоніжки, насіння, нарізаємо довільними смужками.

Очищену моркву розрізаємо навпіл уздовж, шаткуємо полукружками.

Видаливши рідину з банки, змішуємо квасолю з морквою і перцем. Додаємо крихти хліба, посипаємо сіллю, якщо хочеться - і перцем. Перемішуємо і засипаємо в форму, яку ми попередньо змастили маслом.

Залишок масла розтоплюємо і поливаємо овочеву суміш.

При 200 С овочі з квасолею запечуться за 10 хвилин. Викладаємо, прикрашаємо зеленню петрушки. Овочі, запечені з квасолею готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: