стрілка навігації    стрілка навігації  Борщ з огірками





Борщ з огірками

Борщ з огірками
автор рецепта Автор: Іра



Вам знадобиться:

  • 2 свіжі огірки
  • 1 великий буряк
  • 3-4 картоплини
  • півсклянки сметани
  • половина пучка зеленої цибулі
  • часник, кріп
  • сіль, цукор, гірчиця, оцет

Спосіб приготування:
Буряк чистимо, шаткуємо тонкою соломкою, заливаємо водою і ставимо варити. Не забуваємо влити трохи оцту, щоб буряк не втратила колір. Після закипання зменшуємо вогонь і залишаємо варитися під кришкою. Коли буде готово, буряк виймаємо, а відвар проціджуємо - і нехай остигає.

В іншій каструлі відварюємо очищені цілі бульби картоплі. Готову охолоджену картоплю нарізаємо скибочками.

Огірки нарізаємо соломкою, зелену цибулю і кріп дрібно рубаємо.

Буряк, картоплю, огірки складаємо в каструлю або супницю, заливаємо буряковим відваром, засипаємо цибулю, сіль, цукор і перемішуємо.

Сметану розтираємо з готовою гірчицею, розводимо буряковим відваром і виливаємо в борщ. При подачі на стіл посипаємо зеленню кропу і товченим часником. Борщ з огірками готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: