стрілка навігації    стрілка навігації  Овочевий суп з шинкою і сиром





Овочевий суп з шинкою і сиром

Овочевий суп з шинкою і сиром
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 100 г плавленого сиру
  • 150 г шинки
  • 100 г стручкової квасолі
  • 3-4 картоплини
  • 1 солодкий перець
  • 50 г консервованого зеленого горошку
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • зелень петрушки
  • сіль

Спосіб приготування:
Каструлю з 1,5-1,7л води ставимо на вогонь.

Для початку промиємо і очистимо всі овочі та зелень.

Нарізаємо: картоплю - невеликими кубиками, шинку - теж кубиками, моркву - половинками кругів, перець - квадратиками, стручки квасолі - на 3-4 частини, не забувши відсікти гострі кінчики.

Дрібно шаткуємо цибулю і протираємо на крупній тертці сир.

Коли вода закипіла, підсолити її, і кладемо в каструлю картоплю, моркву, солодкий перець, квасолю і цибулю.

Даємо супу на середньому вогні покипіти 7-8 хвилин, засипаємо шинку, зелений горошок і сир.

Після закипання накриваємо кришкою і на малому вогні залишаємо варитися ще на 5-7 хвилин. Вимикаємо, накриваємо складеним рушником і даємо дійти ще 5-7 хвилин.

Розливаючи по тарілках наш овочевий суп, кладемо рубану крупно зелень петрушки.

Якщо ми використовуємо не консервований, а свіжий зелений горошок, - варто кинути в суп пару щіпок цукру, щоб зберегти колір горошку. Овочевий суп з шинкою і сиром готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: