стрілка навігації    стрілка навігації  Зелений суп-пюре





Зелений суп-пюре

Зелений суп-пюре
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 300 г шпинату
  • 1 пучок крес-салату
  • листя одного пучка редиски
  • пучок селери
  • 4 картоплиння
  • 50 г негустї сметани
  • мелений чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:
Налити у каструлю 2 л води, ставимо на конфорку.

Промиваємо всю зелень, чистимо картоплю.

Картоплю нарізаємо кубиками, зелень шаткуємо - і все це закладаємо в киплячу воду.

Після закипання ставимо на місце кришку - і під нею залишаємо на маленькому вогні варитися до готовності картоплі. При бажанні можна додати пару кубиків курячого бульйону, але тоді вже не солити суп.

Коли картопля зварилася, перчимо суп, наливаємо сметану, чекаємо закипання - і знімаємо з плити.

Прямо в каструлі подрібнюємо суп в пюре блендером або міксером.

Розливаємо суп гарячим, можна подати до нього сухарики.

Якщо в магазині немає крес-салату, його можна замінити сумішшю гострої зелені: естрагон, базилік, кріп, коріандр. Зелений суп-пюре готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: