стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка зі свинини з гарбузом





Запіканка зі свинини з гарбузом

Запіканка зі свинини з гарбузом
автор рецепта Автор: Наталя



Вам знадобиться:
свинина - 500г
сухе біле вино - 2 ст.л.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 3 шт.
селера (корінь) - 1 / 2 шт.
оливкова олія - 2 ст.л.
гриби - 200г
гарбуз - 1 шт.
вершки - 100 мл
сир (тертий) - 100г
кінза (зелень) - на смак
сіль, білий перець (мелений) - за смаком.

Спосіб приготування:
М'ясо порізати невеликими шматочками. М'ясо посоліть, поперчіть, збризніть білим вином і залиште на 10 хвилин.
Моркву, корінь селери для запіканки поріжте тонкою соломкою. Цибулю для запіканки поріжте кубиками. Овочі для запіканки обсмажте в оливковій олії. Гриби для запіканки почистіть і поріжте тонкими пластинками. Гриби додайте до овочів і смажте протягом 5 хвилин. Духовку для запіканки нагрійте до 180С.

М'якоть гарбуза для запіканки поріжте брусочками. У форму для запікання, змащену маслом укладіть свинину, овочі з грибами і гарбуз, посоліть, поперчіть, залийте вершками, посипте тертим сиром. Запікайте в гарячій духовці протягом 1 години.

Готову запіканку посипте дрібно порізаною зеленню і подавайте до столу. Запіканка зі свинини з гарбузом готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: