стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шніцель курячий, фарширований грибами





Шніцель курячий, фарширований грибами

Шніцель курячий, фарширований грибами
автор рецепта Автор: Людмила



Вам знадобиться:

  • куряча грудка - 4 шт.
  • гриби свіжі (краще шампіньйони) - 200г
  • сир тертий - 1 / 2 склянки
  • яйце - 1 шт.
  • хліб білий
  • олія для обсмажування

Спосіб приготування:
Куряче філе надрізати вздовж ножем, розгорнути і добре відбити. Для фаршу нашаткувати варені гриби, змішати їх з тертим сиром. Готовий фарш покласти на філе, загорнути його конвертиком, після чого філе занурити в збите яйце. Білий хліб (батон) нашаткувати тонкою соломкою і обкласти ним курячу м'якоть. Підготовлене таким чином філе обсмажити в добре прогрітому олії до рум'яної скоринки, після чого довести до готовності в гарячій духовці (приблизно 7-10 хвилин). Готовий шніцель подавати із зеленим горошком і з свіжими вареними овочами. Шніцель курячий, фарширований грибами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: