стрілка навігації    стрілка навігації  Суп з рибними консервами





Суп з рибними консервами

Суп з рибними консервами
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 1 банка рибних консервів (сайра, оселедець, сардини) у власному соку або олії
  • 1,2 л води
  • пара картоплин
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 черешок селери (це - за бажанням)
  • 1 помідор або 2 ст. ложки кетчупу для кращого смаку
  • сіль, перець-горошок
  • 1 лавровий листок
  • рубана зелень
  • 1 ст. ложка олії
  • 1 ст. ложка масла вершкового

Спосіб приготування:
На одну конфорку ставимо каструлю з водою, поруч - сковороду з парою ст. ложок олії для приготування заправки. Дрібно шаткуємо цибулю, як подобається (кружечками, половинками-четвертинками кружечків, соломкою) - моркву, тонко упоперек - черешок селери. У сковороду з олією, розігріту середнім вогнем, додаємо вершкове масло, даємо розтопитися, засипаємо цибулю-моркву-селеру, помішуючи, смажим не менше 12-15 хвилин.

Додаємо натерту м'якоть помідора, трохи окропу з каструлі, тушкуємо ще 4-5 хвилин. А між справою очищаємо картоплю, нарізаємо невеликими кубиками, зсипаємо в кипляче воду, варимо на слабкому вогні, закривши кришкою.

Картопля майже готова - і ми викладаємо в суп заправку, а також трохи розім'яту вилкою рибку зі банки, з якої попередньо злити сік або масло, ще - перець, лавровий листок

Ще 5-7 хвилин варіння під кришкою - кидаємо трохи зелені, солимо, вимикаємо. Чекаємо 10-15 хвилин, поки суп з рибними консервами настоїться, накритий рушником - розливаємо по супових чашках. І додаємо зелені. Суп з рибними консервами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: