стрілка навігації    стрілка навігації  Сирний суп з вермішеллю





Сирний суп з вермішеллю

Сирний суп з вермішеллю
автор рецепта Автор: Ірина



Вам знадобиться:

  • На 2 літри бульйону або води:
  • 3 - 4 картоплини середнього розміру
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 100 г плавленого сиру
  • 50 - 70 г вермішелі
  • сіль, перець, приправи за смаком
  • 1,5-2 ст. ложки олії

Спосіб приготування:
Кубики нарізаної картоплі кладемо в каструлю з киплячою водою, варимо 10 хвилин.

У цей час на розігрітій сковороді з олією, на середньому вогні, пасеруємо дрібно нарізані цибулину з морквою, 10-12 хвилин.

У суп додаємо вермішель, через пару хвилин - заправку. І ще через 3-4 хвилини - сир, заправляємо сіллю-перцем. Помішуємо, як тільки сир розплавився - вимикаємо суп, накриваємо кришку рушником на 10 хвилин. Сирний суп з вермішеллю готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: