стрілка навігації    стрілка навігації  Томатний суп з галушками





Томатний суп з галушками

Томатний суп з галушками
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • на 2 літри бульйону або води:
  • 3-4 помідори середньої величини
  • 3 картоплини
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 1 болгарський перець
  • 1 морква
  • сіль, перець за смаком
  • олія
  • галушки:
  • 1 яйце
  • 100 мл води
  • 200 г борошна

Спосіб приготування:
Одночасно ставимо воду (бульйон) для супу і в другій каструлі - для бланшування помідорів. Нарізаємо картоплю, яку опускаємо в уже закипаючий бульйон.

Надрізані помідори 60-90 секунд бланшируємо, очищаємо і пюруємо.

Пасеруємо дрібно порубану цибулю і терту моркву 7-8 хвилин, додаємо дрібні квадратики нарізаного перцю, тушкуємо ще 5 хв.

Додаємо в сковороду пюріровані томати, тушкуємо 4-5 мінут.

Замішуємо тісто для галушок - досить густое.

Додаємо заправку в суп.

Починаємо робити галушки маленькою ложечкою, зачіпляючи тісто помалу, буквально кінчиком ложечки - в цьому томатному супі смачніше коли маленькі галушки.

Закінчивши оброблення тіста на галушки, даємо їм покипіти хвилину-півтори, вимикаємо, накриваємо каструлю рушником на 10-12 хвилин - і подаємо смачний супчик. Томатний суп з галушками готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: