стрілка навігації    стрілка навігації  Картопляний суп - основа





Картопляний суп - основа

Картопляний суп - основа
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1,2-1,5 л бульйону (з куркою, іншим м'ясом)
  • 3-4 середніх картоплини
  • 1 морква
  • 1 середня цибулина
  • 1 черешок селери (або 1 ст. Ложка сушеного кореня)
  • свіжі або сушені петрушка і кріп
  • сіль, мелений перець
  • 2-3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:
Для заправки (супової бази) олію розігріваємо на середньому вогні, на ній же і пасеруємо дрібно нарізану цибулю з морквою та селерою мінімум протягом 15 хвилин, поки цибуля не стане прозорою і карамелізуется.

Бульйон до цього часу вже зварити, процідити, м'ясо нарізати шматочками. В киплячий бульйон кладемо нарізану картоплю. Ми зазвичай варимо бульйони заздалегідь і заморожуємо, так що залишається тільки покласти брикет у воду.

Коли заправка готова, а картопля майже зварилася - кладемо в суп заправку, кріп і петрушку, солимо і перчимо, варимо під кришкою ще хвилини 4-5, вимикаємо і даємо постояти під кришкою з рушником 10 хвилин.

Такі супи можемо варити з крупами або дрібною пастою, з різними овочами, з галушками і так далі, просто добавте що любете. І вони завжди будуть смачними. Картопляний суп - основа готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: