стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинина з чорносливом - рецепт





Свинина з чорносливом - рецепт

Свинина з чорносливом - рецепт
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:
свинина  - 1.5 кг
жир свинячий - 3 ст. л.
чорнослив - 300г
хліб білий для грінок
хрін (тертий), цукор, оцет, кмин, сіль - за смаком

Спосіб приготування:
М'ясо посолити, посипати меленим тмином, обсмажити з усіх боків, перекласти в сотейник і влити жир, який утворився при обсмажуванні, з 3-4 ст. ложки води. Поставити в духовку і
продовжувати смажити, поливаючи соком, що утворюється. Коли м'ясо зарум'яниться і розм'якне, додати набряклий у воді чорнослив і тушкувати до готовності. У міру випаровування соусу підливати гарячу воду.

Перед подачею до столу, м'ясо нарізати рівними пластами, викластина блюдо і обкласти навколо чорносливом. Під кожен шматок підкласти грінку і полити соусом. Окремо подати тертий хрін, заправлений сіллю, оцтом, цукром. Свинина з чорносливом готова.
Смачного!



Коментарі:

Неймовірно смачна страва.

Автор:   Марта
Дата:   2011-11-14

Додати коментар:

Текст: