стрілка навігації     стрілка навігації  Заливний судак





Заливний судак

Заливний судак
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1,5 кг риби
  • 1 цибулина
  • 2 моркви
  • 2-3 лаврових листки
  • перець горошком
  • 1/2 склянки столового оцту
  • 3 ч.л. желатину
  • 1 ч.л. цукру
  • солі за смаком

Спосіб приготування:
Рибу промити, почистити, видалити кістки, нарізати.

Голову, хвіст і кістки залити холодною водою, довести до кипіння, додати нарізану моркву, ріпчасту цибулю цілком, перець, сіль.

Варити бульйон близько 1 години. Потім відвар процідити, знову довести до кипіння і покласти в нього шматки риби. Варити до готовності риби 15-20 хв.

Готову рибу вийняти укласти у форму для заливного.

Желатин замочити на кілька хвилин невеликою кількістю води. Потім додати в бульйон, нагріти до повного розчинення желатину. Влити оцет і додати цукор. Отриманим відваром залити рибу. Поставити в холод застигати. Заливний судак готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: