стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка з риби по-чеськи





Запіканка з риби по-чеськи

Запіканка з риби по-чеськи
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:
риба - 500 г
борошно - 1-2 ст.л.
яйце - 1 шт.
молоко - 1 / 2 склянки
жир - 2-3 ст.л
сіль, оцет - за смаком

Спосіб приготування:
Підготувати рибу і відокремити філе. Філе нарізати на порційні шматки, скропити оцтом,
посолити і покласти в змащений жиром сотейник. Яйце збити, змішати з молоком, всипати борошно і, розмішавши, залити рибу. Сотейник поставити в нагріту духовку і запікати близько 30 хвилин. Запіканка з риби по-чеськи готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: