стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кружальця цукіні в духовці





Кружальця цукіні в духовці

Кружальця цукіні в духовці
автор рецепта Автор: Христя



Вам знадобиться:

  • 2 середніх кабачка цукіні, нарізати скибочками по 0.5 см
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів
  • 1/2 ч.л. сушеного орегано
  • 1/8 ч.л. меленого чорного перцю
  • 2 ст.л. тертого сиру Пармезан
  • 2 яєчних білка

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 240 C.

У невеликій мисці змішайте панірувальні сухарі, орегано, перець і сир пармезан. В іншу миску покладіть яєчні білки і трохи збийте. Занурте скибочки кабачків в білки, а потім обваляйте їх в паніровці. Покладіть на змащене олією деко для випічки.

Запікайте 5 - 10 хвилин в попередньо розігрітій духовці, потім переверніть і запікайте ще 5 - 10 хвилин, поки вони не підрум'яняться і не стануть хрусткими. Кружальця цукіні в духовці готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: