стрілка навігації     стрілка навігації  Філе морського окуня під волоськими горіхами





Філе морського окуня під волоськими горіхами

Філе морського окуня під волоськими горіхами
автор рецепта Автор: Наталя



Вам знадобиться:
морський окунь (філе) - 500г
волоський горіх - 200г
цибуля зелена - 100г
яйце - 100г
мука - 90г
олія - 70г
картопля - 120г.

Спосіб приготування:
Філе морського окуня промити, очистити шкіру і вийняти залишки дрібних кісток. Коли філе готове, необхідно запаніровати його в яйці, борошні, в зелені і волоських горіхах. Запікати в духовці при температурі 150 С до готовності.

Картоплю порізати на дольки, посипати сіллю і поставити запікати в духовку при температурі 180 С до золотистої скоринки.
Коли філе і картопля стануть готові, сервірувати їх на блюді. Можна прикрасити гілочками зелені. Філе морського окуня під волоськими горіхами готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: